12.8.2016

DEIF jälleen saatavilla SM-Komponenteilta

SM-Komponentit voi tyytyväisenä julkistaa tutun ja turvallisen DEIF:n paluun valikoimaan muutaman vuoden tauon jälkeen.

”DEIF on kulkenut energiatuotannon yrityspolkua jo yli 80 vuoden ajan. DEIF tuottaa vihreitä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja asiakkailleen luotettavuustakuulla. Yritys toimii 17 maassa maailmanlaajuisesti ja toimittaa tuotteita lisäksi yli 35 maahan. Tavoitteena yrityksellä on kasvaa globaalisti ja toimia vastuullisesti luotettavien toimittajien kanssa” kertoo DEIF:n maaedustaja Roger Gangsø yrityksestään.

DEIF:n paluu SMK:n portfolioon parantaa entisestään mahdollisuuksia tarjota asiakkaillemme perinteisiä taulumittareita laidasta laitaan, ja lisäksi DEIF pystyy tarjoamaan myös niin laadullisesti kuin hinnallisesti kilpailukykyisiä multimeter -tyyppisiä ratkaisuja.

SM-Komponentit saa vahvan lisän myös DEIF:n muuntimista, joita tullaan mittareiden lisäksi varastoimaan. Asiakkaillamme on mahdollisuus saada tuotteita nopeammalla toimitusajalla eli jopa seuraavaksi päiväksi.

SM-Komponenttien kautta on mahdollista saada lähes tuote kuin tuote DEIF:n laajasta valikoimasta. Vakiotuotteille on tarjolla nopeammat toimitukset sekä halutessa jopa asiakaskohtaisten puskurivarastojen luominen.

”Olen tyytyväinen, että tuotteemme on jälleen saatavilla SM-Komponenttien valikoimassa. Uskon, että tämä on win-win -tilanne, jossa molemmat osapuolet hyötyvät kun vaan päästään kunnolla vauhtiin” toteaa maaedustaja Roger Gangsø.

SM-Komponenttien myyntipäälikkö Petteri Kiviaho yhtyy edelliseen, mutta muistuttaa, että SMK:n puolesta DEIF:n tuotteiden toimitusta ei tarvitse odottaa syksyyn asti, sillä varastosta löytyy jo vaikuttava valikoima DEIF:n tuotteita valmiina toimitettavaksi.